Instellen van de 3D-spel graphics op AMD VGA Crimson

AMD heeft zojuist een nieuwe driver met de naam Crimson dat de oude driver genaamd Catalyst vervangt, Crimson gezegd dat beter dan Katalyse, omdat het is gemaakt van nul, wat betekent dat AMD daadwerkelijk ontwerpen van Crimson verschillen van Catalyst. Sommige verschillen kunnen worden gehaald zoals het openen van toepassingen Crimson merkbaar sneller, waarbij de katalysator belading reële tijd, bepaalde andere verschillen zoals prestatieoptimalisatie zou voldoen. Crimson staat volledig achter alle grafische kaarten van AMD GCN architectuur (Graphics Core Next) voor 64bit en 32bit, het downloaden van de chauffeurs hier .

Bijna geen verschil tussen de termen die een ontmoeting met de AMD Catalyst Crimson, Crimson gewoon komen met een nieuwe look, hier is verontrustend is de lay-out alleen als je een gebruiker die vertrouwd is met Catalyst.

Moeten er rekening mee dat een Crimson Meer over optimaliseren voor GPU Architectuur van de GCN (Graphics Core Next) Niet TerraScale. Als u een schaal terra architectuur gebruiken, moet de katalysator te installeren.

Hoe je games en 3D (Global Graphic)
Open gewoon het spel met een logo stok Tab> Algemene instellingen> Daar vindt u globaal grafisch en Global Overdrive zien. Global Graphics de 3D graphics zoals anti-aliasing, textuur en anderen stellen.

Global OverDrive Voor Overclocking features.
Als je niet van een lange beschrijving die ik zal uitleggen, kunt u de grafische instellingen na te bootsen zoals hierboven weergegeven. Maar als je nog steeds problemen bij de uitvoering van het spel, kunt u de inhoud van dit artikel te lezen, zodat het een beetje beter te begrijpen hoe u uw VGA-kaart mogelijkheden aan te passen met de grafische instellingen.

Om het venster Driver te openen Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en kies Katalyse / Crimson. Uitleg en tutorials zijn bedoeld om de beste prestaties van het spel op de computer apparaat te krijgen.

Anti Aliasing
Antialiasing
Deze functie is om de bestaande rasterlijnen te verfijnen op een helling, dus het ziet er glad. hoe hoger het niveau van anti-aliasing, hoe gladder het oppervlak van de schuine streep en hoe groter de rekenbelasting prestaties. Er zijn 3 opties instellingen:

Van wat ik voel, antialiasing zuigen veel van de prestaties. Ik beveel het voor gehandicapten Anti Aaliasing functies.

1. Gebruik Applicatie-instellingen> betekent dat de grafische instellingen om het spel instellingen in plaats van Crimson volgen.
2. Verbeteren Applicatie Instellingen> zal actief zijn als de anti-aliasing functie-instellingen in het spel zijn uitgeschakeld, misschien beter de vacht van de instelling niet actief is.
3. Override Applicatie-instellingen> betekent dat de grafische instellingen van het spel volgt de Crimson instellingen is geen spelletje.

Anistrophic
Anistrophic
Deze functie verhoogt de focus op oppervlaktestructuur grafische beelden die schuine kijkhoek ten opzichte van zijn om de camerastandpunten zijn meestal foto's ervaren flarden van netjes. Het is als een lens van de camera die zich richt op slechts een bepaalde afstand.

Indien ingeschakeld, zal het beeld meer ordelijk en glad zijn, het niveau van de focus afhankelijk van de instelling, hoe hoger hoe verder de afstand van de camera is gericht, maar in toenemende mate zuigen GPU prestaties.

1. Gebruik Applicatie-instellingen> betekent dat de grafische instellingen om het spel instellingen in plaats van Crimson volgen.
2. Override Applicatie-instellingen> betekent dat de grafische instellingen van het spel volgt de Crimson instellingen is geen spelletje.


Textuur Filter Mode
Textur Filter Mode
Links: anti-aliasing OFF, textuur filter OFF. midden: antialiasing ON, textuur filteren OFF. Rechts: anti-aliasing ON, textuur filter ON. 

Deze functie is vergelijkbaar met anti-aliasing, het verschil in textuurfilter is deze functie voor het verzachten van het beeld op het oppervlak van de 3D, terwijl antilalias voor het verzachten van het beeld op het oppervlak 2d.

Ik proefde Texture nauwelijks uitlekken filter prestaties geschikt voor hoge-bandbreedte geheugen VRAM, zodat die op het hoogste niveau.

1. Hoge> betekent een betere kwaliteit textuur en ondersteunt de schaduw effect.
2. Normen> betekent dat ze de schaduw effect te ondersteunen, maar de textuur wordt onscherpte.
3. Performance> betekent dat de structuur ondersteunt niet de kenmerken en de kwaliteit van de vervaging bayagan


Surface Format optimalisatie-instellingen
een degradatie-effecten die de grafische 64 bit 32 bit voor eenvoudiger verwerking veranderen, maar vermindert de kwaliteit van afbeeldingen.

Deze functie kan verbeteren met wel 30%, dus activeren.

Oppervlak Format optimalisatie zelf is een truc AMD het berekeningsproces framebuffer versnellen, doordat de binaire berekening van de waarde van de kleur framebuffer. Deze functie is beschikbaar in het Catalyst Control Center driver series v10.10e omhoog en waarschijnlijk beschikbaar voor alle series Crimson. Deze functie brengt 32bit niet 64bit-modus, en de digitale kleur imaging, dat weet ik op dit moment zijn er rood, groen, blauw, en Alpha of beter bekend als RGBA. elk met de 16bit waarde betekent als Red = 16bit, Groen = 16bit, Blauw = 16bit, 16bit Alpha =. dus het resultaat 16 + 16 + 16 + 16 = 64, algemene game graphics volledig gebruik 64bit voor één texel.

Om het geheugen te verminderen en het proces te versnellen, zal Surface Format Optimization-functie een beetje waarde van elke kleur veranderen Rood = 11bit, Groen = 11bit, Blauw = 10bit, Alpha = Geen. Om de waarde te krijgen 11 + 11 + 10 = 32, zal deze functie de berekende waarden maken in 32-bits voor elke texel, zodat de berekening wordt eenvoudig en snel natuurlijk. Surface Format Optimization algemene kenmerken kan de prestaties te verbeteren tot 30%, maar vermindert de kwaliteit van de graphics, maar niet te opzichtig.


Wait For Vertical Refresh & Triple Buffering
Voorkom scheuren effect op de graphics, meer informatie hier .


Tessalation
Tessalation
Deze functie is te verdubbelen Polygon / driehoek op 3D-object, zodat inkepingen op het oppervlak ziet er glad en realistische 3D. Selecteer AMD Optimaliseer alle selecties.

Frame Target Controle
Een functie om het aantal fps (frames per seconde) te controleren, beelden per seconde is het aantal foto's dat in één seconde worden weergegeven, is een geanimeerde scène bestaat uit frames, Frame werd continu veranderen op het scherm om de animatie bewegingen te produceren. Normaal gesproken om te produceren de beste graphics ingesteld op 60fps, terwijl de laagste was 55fps. Heeft hieronder 55fps loopt als bange game-ervaring lag of gebroken niet ingesteld.
Global Overdrive.

 Tips untuk melakukan overclocking yang saya rasa aman karena telah saya uji dari perangkat harga sedang dengan cara ubah clock GPU menjagi Full, Naikkan Clock memory 2 tingkat jangan lebih, Ubah nilai tegangan ke Full, Atur Fan bekerja Full. Alhamdullillah sejauh ini aman-aman saja di VGA saya.
Tips voor overklokken Ik voel me veilig, want ik heb een test van de prijs apparaat is een manier om een ​​Full GPU-klok van de waarde van de spanning op Full, volledige set Fan werk te veranderen, memory clock Raise 2 verdiepingen meer te doen, te veranderen. Alhamdullillah dusver veilig in mijn VGA.


Related Posts:

0 Response to "Instellen van de 3D-spel graphics op AMD VGA Crimson"

Post a Comment